Cara Delevingne Puma’nın “Do You” Yüzü Oldu Cara Delevingne Puma’nın “Do You” Yüzü Oldu
Cara Delevingne Puma’nın “Do You” Yüzü Oldu

Puma’nın kadınlarda güven konusundan ilham aldığı yeni kampanyası “DO YOU” nun yüzü uluslararası model, sinema oyuncusu ve aktivist Cara Delevingne oldu.

Cara Delevingne, kreatif direktörlüğünü ünlü şarkıcı Rihanna’nın yürüttüğü kampanyada, sayıları artmakta olan, Puma’nın etkili kadın elçileri arasında yer alacak.

Cara, “DO YOU” kampanyasının “kendi kendinizin sahibi olmak ve kendi içinizdeki gücü bulmak” gibi çok etkili bir ifadeye sahip olduğunu söylüyor. Ve “bu, hatalarınız ne olursa olsun, kim olduğunuzu kabul etmektir. ‘DO YOU’ doğruyu bulmak ve onunla bütünleşmekle mükellef olmanızla ilgilidir. Bu o kadar özel ki, herkes için ayrı bir anlam taşıyor. Özellikle insanları kendileri olmaya teşvik ediyor.” diye ekliyor.

Cara, korkusuz, daima kendini ifade etmek için yeni yollar bulan ve vücudunu iletişim için bir katalizör olarak kullanan yeni Puma kadınını temsil ediyor.
Başını Cara Delevingne‘nin çektiği bu kampanyanın diğer güçlü kadınları; New York Balesi’nden Mimi Staker ve Olivia Boisson, Alman atletler Alexandra Wester ve Tatjana Pinto ve Kübalı voleybolcular Leila Consuelo Ortega Martinez ile Lianma Flores Stable

Kaynak : news.puma.com

Henüz yorum yazılmamış...

İlk yorumu yazan siz olun!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir