B.Elite Günü B.Elite Günü
B.Elite Günü

1980’li yıllarda tenis dünyasının simgesi, o yılların ünlü sporcuları kadar, dikkat çekici tenis ayakkabıları ve vintage atmosferidir. O yıllardan bu yana dünyanın en prestijli tenis turnuvalarının kazanılmasının bir parçası olan Diadora B.Elite, en sevilen tenis ayakkabılarından biri olmuştur.

B.ELITE ITA, klasik modelin özgünlüğünü ve çekiciliğini koruyarak, 80’lerin orijinal katalog renkleri olan beyaz-altın sarısı ve beyaz-gümüş renklerinde yeniden üretildi. Tenis severler, ‘Made in Italy’ etiketi taşıyan ve sıradışı işçilik kalitesine sahip olan ürüne Diadora e-ticaret kanalından ve seçkin uluslararası mağazalardan ulaşabilecekler.

Bunun yanısıra, 1981 B.ELITE modeline son derece sadık kalınarak sınırlı sayıda üretilecek olan B.ELITE OG ‘Espresso Ristretto’ sürümü de seçkin mağazalarda satışa sunulacak.

Ayakkabının üst yapısı, ayağa yumuşak fakat destekleyici bir tutuş sağlamak adına özenle seçilen kanguru derilerinden üretilmekte. Üstün malzeme kalitesi ve sıkı kalite kontrol teknikleri ile gerçekleştirilen el yapımı üretim, her renk için 800 adetle sınırlı ve seri numaraları da her çift için dilin alt bölümüne işlenmiş…

Bu özel modelin satışa sunulacağı tarih ise 26 Şubat 2016…

Editörden bir dipnot : Sınırlı sayıdaki bu seçkin model Türkiye’de var!!! (05.01.2017)

Kaynak : www.diadora.com/en/news

Henüz yorum yazılmamış...

İlk yorumu yazan siz olun!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir