adidas Derrick Rose D Rose 7 Basketbol Ayakkabısını Sunar adidas Derrick Rose D Rose 7 Basketbol Ayakkabısını Sunar
adidas Derrick Rose D Rose 7 Basketbol Ayakkabısını Sunar

New York’un parlak ışıkları altına adım atmaya hazırlanan Derrick Rose kariyerinde yeni bir sayfa açarken, adidas da D Rose serisinin yeni ürününü duyurdu.

1871 Büyük Chicago Yangınından esinlenilerek tasarlanan D Rose 7, Derrick‘in doğduğu ve büyüdüğü şehir olan Chicago’ya olan saygısının bir göstergesi…

D Rose 7 Solar Red

D Rose 7, yastıklamada tam enerji dönüşü ve sınırsız konfor sağlamak adına tamamen BOOST taban kullanılarak üretilmiş ilk Rose… Alevlerden yükselen dumandan esinlenilerek basketbolun en hızlı ve patlayıcı özellik taşıyan oyuncularından biri için üretilen model, balıksırtı desen yapısı ile optimal tutuş ve kontrol sağlıyor.

adidas D Rose 7 Beyaz/Siyah/Kırmızı

D Rose 7, potaya doğru hızlı hamle yapmak ve sahanın her iki tarafına da hızlı bir şekilde hareket etmek adına, ayağın ortasını saran ve bağcık bölümü ile birleşik GEOFIT boğaz yapısı ile denge ve kilitleme sağlarken, ayağı da bir çorap gibi sarıyor.

adidas D Rose 7 Hydration

D Rose 7 Solar Red modeli, 11 Ağustos tarihinde 160 Amerikan Doları fiyatla piyasaya çıkıyor. Bunu takiben 13 Ağustosta Smoke Gray, 16 Eylülde Hydration, 1 Ekimde Siyah/Beyaz/Kırmızı ve 15 Ekimde de Beyaz/Siyah/Kırmızı modelleri satışa sunulacak.

Kaynak : news.adidas.com

Henüz yorum yazılmamış...

İlk yorumu yazan siz olun!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir